Over ons

Het ontstaan van Safety First.

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep sinds de eerst bevestigde Covid-19 besmetting in februari 2020. Er werden door de overheid diverse maatregelen opgelegd zoals de 1,5 meter norm, veelvuldig handen wassen, zoveel mogelijk thuiswerken, drukke plekken vermijden, bij klachten thuisblijven en laten testen. Daarna werden er nog verdere maatregelen afgevaardigd. De rest is geschiedenis.

Wij, de reclamemakers van A.S Creation BV, stelden ons de vraag: “Hoe kunnen ook wij Nederland helpen om mensen tegen het virus te beschermen bij het nemen van preventieve maatregelen?”

Toen een klant ons verzocht een oplossing te bedenken om zijn medewerkers op een lokaal tankstation te kunnen beschermen zijn we voor hen aan de slag gegaan. Het resultaat: begin maart heeft AS Creation een staand plexiglas kuchscherm ontwikkelt, het scherm zoals iedereen dit nu kent. Inmiddels is dit staande scherm het meest gekopieerde kuchscherm van Nederland.

Vanaf dat moment ging het snel met de aanvragen. We hebben direct doorgepakt en een nieuwe lijn preventiematerialen ontwikkelt, genaamd Safety First. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan plexi/polycarbonaat kuchschermen, routing stickers, rol-up banners, mondkapjes of desinfectiezuilen.

Onze producten uit onze Safety First lijn zien we inmiddels ook veelvuldig landelijk voorbij komen bij grote winkelketens en tv-programma’s.

Tegenwoordig leveren wij onze producten niet alleen binnen Nederland, maar ook naar andere landen binnen Europa en zelfs daarbuiten. Om het voor iedereen gemakkelijk te maken hebben wij de website www.safety-first.nl gelanceerd. Een website met bijbehorende webshop die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Waar men producten aantreft die bijzonder geschikt zijn om elke locatie van uw bedrijf vanuit gezondheidsperspectief voor uw medewerkers zo aangenaam en veilig mogelijk in te richten.

Indien u persoonlijk advies wenst kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs en wij bieden snel de oplossing op maat. Ook montage op locatie is mogelijk.

Bel 0475-503429 of email info@safety-first.nl.

Voel U veilig, kies voor de producten van Safety First!