Over ons

Maart 2020

Covid-19 / coronavirus doet zijn intrede in Nederland;

Het ontstaan van Safety-First.

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep sinds de eerste bevestigde Covid-19 besmetting in februari. Er komen begin maart landelijke 1.5 meter maatregelen: evenementen met meer dan honderd personen worden afgelast, mensen moeten thuiswerken indien mogelijk en wie koorts of luchtwegklachten heeft moet binnenblijven en werden er nog vele maatregelen aangekondigd . De rest is geschiedenis.

Wij, de reclamemakers van A.S Creation BV, stelden ons de vraag: “Hoe kunnen wij Nederland helpen om mensen tegen het virus te beschermen door het nemen van preventieve maatregelen?”

Op het moment dat we voor een klant een oplossing moesten bedenken om zijn personeel van een lokaal tankstation te beschermen, hebben wij begin maart het inmiddels meest gekopieerde kuchscherm van Nederland ontwikkelt en in de markt gezet. Vanaf dat moment stond onze telefoon roodgloeiend met aanvragen. We hebben meteen doorgepakt en naast diverse schermen ook andere hulpmiddelen ontwikkeld, zoals o.a. routing stickers.

Omdat wij vonden dat deze producten een herkenbare en toepasselijke naam moesten dragen, hebben we dit alles onder de vlag Safety-First verder vermarkt. Het merk Safety-First zagen we landelijk opduiken bij bedrijven in diverse branches, maar ook in actualiteitenprogramma`s werden onze producten veelvuldig getoond.

Inmiddels leveren wij onze producten buiten Nederland, ook naar grote delen van Europa en zelfs daar buiten. Om het voor iedereen makkelijk te maken hebben wij de website www.safety-first.nl gelanceerd. Een website met bijbehorende webshop die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Waar men alle producten aantreft die men op kantoren/ werkplaatsen/ gangpaden etc. kan inzetten, om vanuit het gezondheidsperspectief het voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te maken.

Mocht men persoonlijk advies nodig hebben? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en wij bieden snel de oplossing op maat. Zelfs montage op locatie is mogelijk.

Bel 0475-503 429 of email info@safety-first.nl.

Voel U veilig, kies voor Safety-First!